Sa kushton nje Kerkim Agjentesh


Sa kushton nje Njoftim per Kerkim Agjentesh?

Çmimi per nje njoftim ndryshon ne vartesi te shtetit ku behet Kerkimi per Agjent Tregtar.

Një shtet
690,00 Euro ATI
Dy shtete
990,00 Euro ATI
Tre shtete
1.350,00 Euro ATI
Katër shtete
1.640,00 Euro ATI
Pesë shtete
1.900,00 Euro ATI
 

Ploteso tani Formularin e Porosise.

Keni pyetje per Kerkimin e Agjenteve?

Ne çmim perfshihen:

  1. Realizimi dhe publikimi per 30 (tridhjete) dite i nje faqeje web qe perman njoftimin tuaj.
  2. Perkthimi i njoftimit tuaj ne gjuhen e vendit ku kerkohet Agjent.
  3. Dergimi i njoftimit tuaj tek Agjentet Tregtar qe mund te jene te interesuar.
  4. Publikimi i Njoftimit tuaj ne "Newsletter-in e muajit" (qe permban te gjitha kerkimet per Agjent Tregtar) dhe cila dergohet tek 390.000 Agjente te regjistruar ne shebimin tone ne te gjithe boten.
  5. Garancine speciale " Sukses i Garantuar 100% "


Keni pyetje per Kerkimin e Agjenteve?