Si Funksionon


Funksionimi i ketij sherbimi eshte shume i thjeshte. Ja disa nga pikat kryesore.

 1. Kompania ploteson formularin e porosise.
 2. Stafi yne fillon e punon per Njoftimin.
 3. Stafi yne publikon njoftimin ne nje faqe interneti te rezervuar.
 4. Njoftimi i dergohet me e-mail Agjenteve Tregtar.
 5. Agjentet Tregtar i pergjigjen drejtperdrejt njoftimit tuaj.


Ploteso tani Formularin e Porosise.

Keni pyetje per Kerkimin e Agjenteve?


Cfare nuk jemi dhe cfare nuk bejme!

 1. Nuk perzgjedhim personel.
 2. Nuk bejme asnje preseleksionim te personelit.
 3. Nuk shesim te dhenat personale te Agjenteve Tregtar te regjistruar tek Sherbimet tona.
 4. Nuk shesim C.V.
 5. Nuk shesim hyrje tek te dhenat e Agjenteve.
 6. Nuk shesim sherbime me abonim.
 7. Nuk jemi Banke te Dhenash.
 8. Nuk jemi Shoqate.
 9. Nuk jemi as Sindakate as Dhoma e Tregtise.
 10. Nuk jemi agjensi pune